top of page

Unlocked Retreats & Creatief in verbinding presenteren:

'Unlock Your Inner Child'

WOMEN ONLY

Laat je innerlijke kind stralen! Een tweedaagse innerlijke reis met lichaamswerk, ademwerk en creativiteit.

Datum: Zaterdag 6 en zondag 7 april 2024
Locatie: Groeinest, Steenweg 84, Gavere


Ontdek en koester je innerlijke kind tijdens onze tweedaagse verdieping"Unlock Your Inner Child", een liefdevolle samenwerking tussen Unlocked Yoga en Creatief in verbinding. Gedurende deze twee dagen zullen we werken aan het verdiepen van de verbinding met je innerlijk kind, gedragen door een zachte en liefdevolle vrouwelijke energie.

Laat je meenemen in een reis van innerlijk kind werk en transformatie, waarbij we gebruik maken van meditatie, lichaamswerk, rebirthing breathwork systemisch werk en creatieve expressie. Door deel te nemen aan "Unlock Your Inner Child", geef je jezelf de kans om oude wonden te helen, blokkades los te laten en een speelse levensvreugde te herwinnen.

Veel liefs

Jessica en Lieze

PRAKTISCHE INFO:

  • Op zaterdag verwelkomen we je vanaf 9u30 en start het programma om 10u. De dag eindigt rond 17u.

  • Ook zondag begint het programma om 10u en sluiten we af rond 18u.

  • Tijdens deze bijzondere dagen voorzien we een gezonde, vers bereide lunch, evenals thee, koffie en heerlijke versnaperingen.

  • Een tweedaagse voorzien voor een mooie groep van 16 vrouwen

  • Locatie: Groeinest, in Gavere

IMG_6454.JPG
652bc0d6-3921-481d-948b-f2f41213909a.JPG

Wil je graag overnachten? Dat kan..

Hoewel de tweedaagse geen overnachting omvat, biedt de locatie de mogelijkheid om te blijven overnachten. Er zijn twee slaapkamers beschikbaar voor maximaal twee personen per kamer.

​Overnachtingen kunnen rechtstreeks met de locatie worden geregeld tegen een tarief van €85 per persoon per kamer, of €50 per persoon indien gedeeld met twee.

Groeinest | Klaar De Doncker
klaar@groeinest.be
0032 474 61 14 18
https://www.groeinest.be

IMG_6559.JPG

Jessica

Jessica Van Hullebusch - Bezielster van Creatief in verbinding. Hallo, ik ben Jessica, holistische beeldende therapeute en intuïtieve coach.

Ik help jongeren en volwassenen op hun reis naar bewustwording en dit doe ik vanuit de combinatie van mijn 3 passies: creativiteit, spiritualiteit en persoonlijke groei.

Wil je graag meer te weten komen over Jessica - bekijk haar website:

Lieze

Ik ben Lieze de Bezielster van de Unlocked Studio, en mijn focus ligt op het creëren van een veilige ruimte waar vrouwen kunnen thuiskomen in hun lichaam.

Ik ondersteun hen bij het loslaten van wat niet langer goed voelt, zodat ze zich kunnen herinneren wie ze werkelijk zijn.

"Coming Home - Letting Go - Remember Who You Are."

IMG_6454.JPG
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page