Website header.png

SPECIAL SOUL EVENTS

Op zaterdag is het tijd voor onze Unlocked Yoga 'Special Soul Events' .

Hiervoor werk ik graag samen met andere krachtvrouwen die iets te delen hebben rond spiritualiteit/bewustwording/healing/ ,...

Op zondag is het tijd voor 'vrouwencirkels' maar ook ecstatic dancing en moon rituals.

De workshops op zaterdag zullen plaatsvinden van 9u30 tot 12u (toegankelijk voor mannen en vrouwen)

De vrouwencirkels op zondag zijn van 19u00 tot 21u30

Data:  22/10, 26/11

09/10, 16/10, 30/10

09/10 VROUWENCIRKEL: ONGETEMDE VERLANGENS MET INTRODUCTIE IN NLP

MET MARJOLEIN RAMMELAERE

Het verlangen om jezelf op jouw manier te uiten, om liefdevolle en inspirerende relaties te hebben, om meer financiële rust te ervaren, om conflicten met geliefden los te laten, om een job te vinden waar je je gezien voelt, om meer dan enkel mama/partner/werknemer/ondernemer te zijn, om af en toe eens goed zot te doen, … Elk hebben we onze verlangens. Vaak ben je er niet zo bewust van, maar je voelt het wel als vrouw als er iets niet echt klopt in jouw leven. Dit uit zich vaak in vragen of twijfels die keer op keer in je hoofd opduiken. Soms is het onzekerheid, onduidelijkheid of een grotere onderliggende angst die je ervan weerhoudt om die knoop door te hakken of een stap te zetten om er verandering in te brengen. En dat is net wat we tijdens deze vrouwencirkel “ongetemde verlangens” zullen doen. In een warme cirkel van gelijkgestemde vrouwen ga je concreet aan de slag met één verlangen die bij jou top-of-mind zit. Is het nu een verlangen naar een nieuwe partner, naar meer tijd voor jezelf, naar een wereldreis,.. In deze vrouwencirkel zal je kennismaken met NLP.

NLP staat voor Neuro Linguistisch programmeren en het is een methodiek waarbij je leert om je eigen unieke hulpbronnen in te zetten in dagdagelijkse situaties.

In een warme cirkel met gelijkgestemde vrouwen gaan we concreet aan de slag met een aantal oefeningen. Je krijgt hands-on tools en informatie mee om nadien toe te passen.

Bovendien is het op 9 oktober volle maan!

We zullen van deze ‘full moon’-energie gebruik maken om onze verlangens nog meer uit te zuiveren en onnodige ruis en drempels los te laten. Kortom, een vrouwencirkel waarbij jij samen met een groep like-minded vrouwen jouw verlangen alle ruimte kan geven die het verdient. Met begeleide oefeningen, muziek, etherische oliën, thee en zoete hapjes neem ik de cirkel mee naar een laagje dieper in onszelf. Het is elk onszelf zijn zonder iets te “moeten”.

Je bent vrij om te delen wat je wil delen. Ik kijk er alvast enorm naar uit je te ontvangen in deze ongetemde cirkel!

Zou je graag nog wat extra info willen te weten komen over VROUWENCIRKEL?

Wat het met jou kan doen?

Voel je een bepaalde drempel?

Dan heb ik goed nieuws!

MARJOLEIN en ik gaan op vrijdag 30/09 live om 11u30 live op instagram om hier iets meer over te vertellen.

@Liezedegroeve.

De prijs voor deze workshop bedraagt 35 euro. De workshop gaat door op 09/10 van 19u tot 21u30

Thee, water en wat zoets zitten inbegrepen in de prijs. 

DSCF9479_edited.png
Workshops Unlocked Studio (21.2 x 10 cm)-4.png