top of page
SoulfulPortraits-5140.jpg

Unlocked Studio Wetteren

Wil je graag eens komen 'proeven' van de magie van Unlocked Yoga?

Bestel een gratis proefles hieronder.

Veel liefs Lieze

UNLOCK YOUR SOUL
-YOGA-

Inhale, Exhale, Release

BEZIELSTER UNLOCKED STUDIO

LIEZE DE GROEVE

Lieze de Groeve

Welkom op mijn inspirerende reis van transformatie en zelfontdekking.

 

Ik ben Lieze De Groeve, de bezielster achter Unlocked Studio. Mijn uitnodiging aan jou is om samen op reis te gaan, gedreven door liefde en zachtheid voor jezelf.

Het vastleggen van levensveranderingen in woorden is als het vangen van de wind, maar hier is mijn poging (lacht).

 

In de greep van het ratrace-ritme volgde ik wat van mij verwacht werd, totdat de pandemie mijn perspectief kantelde, een breekbaar moment dat mijn innerlijke wereld op zijn kop zette.

Die innerlijke reflectie bracht me naar een nieuw pad, weg van verwachtingen en normen. Mijn diepgaande bewustwordingsproces omvatte onder andere een yoga & meditatie opleiding en de verkenning van de school voor relaties. Loslaten werd met vallen en opstaan een integraal deel van mijn leven, en in dat proces kom ik telkens dichter bij de kern. Een zalig gevoel is dat.

Geleid door het universum durf ik nu vol vertrouwen mijn authentieke pad te bewandelen. Uit deze reis is de Unlocked Studio ontstaan, een ruimte van creativiteit, rust, gezelligheid en verbinding. Hier voel ik meer dan ooit de roep van mijn zielsmissie.

Mijn focus ligt op vrouwen, geboren uit mijn eigen kwetsbaarheid. Ik wil hen begeleiden om thuis te komen in hun lichaam, ondersteunen bij het loslaten van wat niet langer goed voelt, zodat ze zich herinneren wie ze werkelijk zijn.

COMING HOME - LETTING GO - REMEMBER WHO YOU ARE

Hier word ik helemaal warm van vanbinnen. Een diepgaande eer om deze kwetsbare en empowerende reis te delen met vrouwen die hun eigen pad van ontdekking en groei willen bewandelen.

 

En er komen spannende tijden aan voor mezelf en voor de Unlocked Studio. Het jaar 2024 wordt het jaar waarin ik iets in de wereld zal brengen waar ik zo warm van wordt vanbinnen. Meer hierover volgt. Blijf betrokken, lieve volgers! Er staat iets prachtigs te gebeuren, en ik kijk ernaar uit om het met jullie te delen.

With love, Lieze 💋 

- UNLOCK YOUR SOUL-

OPLEIDING

*200H Teacher Training With Yoga EastWest (erkend door Yoga Alliance)

*30H Yoga Corrections & Adjustments With ArhantaYoga - (erkend door Yoga Alliance)

*100H Meditation Teacher Training With Yoga EastWest (erkend door Yoga Alliance)

*Mindfulness Teacher Training 

*500h Teacher training in India (December 2022)

*Somatic Bodywork Teacher Training (ongoing)

Contact

Contacteer ons

Unlocked Studio

Moerstraat 116, Wetteren

Zand textuur

Dankjewel voor jouw bericht!

bottom of page