top of page

YOGA 

Yoga heeft me geleerd om 'mijn mind' tot stilte te brengen en te zakken richting 'mijn hart', zalig! Voor mij is het een wondermiddel in deze steeds veranderende maatschappij. Op de mat wordt alles één.
Ik geef een combinatie van 'Vinyasa Yoga' en 'Hatha Yoga'. Ik hou niet zo echt van 'labels (lacht). Vinyasa is gefocust op de ademhaling en een constante flow terwijl Hatha Yoga meer gefocust is op intense stretching en voor een langere tijd bepaalde poses aanhouden.

2 Quiet the mind en in jouw lijf voelen is de basis van mijn lessen.

Hieronder kan je mijn online lessenrooster vinden. Meer praktische info kan je vinden onder elke les.
 
                                                                         -Happy 2 see you soon-
 

WAAROM ONLINE LES VOLGEN?

Als je een online yogales volgt kan je dit doen vanuit jouw eigen huiskamer waardoor het soms gemakkelijker is om tot rust te komen omdat je niet wordt afgeleid door anderen naast jou. Een bijkomend voordeel is dat je meer privacy ervaart door het in jouw eigen omgeving te doen. Daarnaast bespaar je heel wat tijd doordat je je niet moet verplaatsen van en naar de yogastudio. Laat ons onze kostbare tijd zo nuttig mogelijk gebruiken.

 

WAT ALS JE NIET LIVE AANWEZIG KAN ZIJN?

Als je niet live aanwezig kan zijn, kan je hieronder een yogales boeken via de optie recordings.  Zo kan je zelf kiezen wanneer je de yogales wil volgen. Een halfuurtje na het einde van de geplande les, krijg je de opname via mail. Je kan deze recording 7 dagen bekijken.


Alvorens je een yogales boekt, dien je eerst een account aan te maken op onze website. Zo kan je onder jouw account ook jouw boekingen terugvinden. Handig toch?
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.

Lessenrooster

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17
bottom of page