top of page
dansers

DANCE MEDITATION

'Unlock Your Soul Through Dance'

Groepsdans

DANCE MEDITATION

Dance Meditation is 'zoveel' en toch zijn er te weinig woorden om uit te leggen wat Dance Meditation met je doet.

Hieronder doe ik een poging :).

Dance Meditation is iets heel unieks, speciaal voor jou ontworpen. Elke sessie draait rond een ander thema. Naast beweging lees ik af en toe een mooi gedicht om het thema nog dieper te laten zakken.

Dansen is een vorm van meditatie. Door meditatieve dans bewegen er hormonen door ons lichaam die ons goed doen voelen en onze mind, body  en soul in balans brengen.

Het is geen choreografie. Het is bewegen op de muziek en vooral naar jouw lichaam luisteren 'hoe' het wil bewegen.

Wat kan je verwachten van Dance Meditation?

- Loslaten 

- In jouw kracht durven te staan

- Uit jouw comfortzone stappen

- Tot rust komen door je net heel levend te voelen

Voel je ergens diep van binnen zoiets van 'zoiets zou me eigenlijk echt wel deugd doen?

In de Yoga 'Zen Studio' zal dit zeker aan bod komen.

Veel liefs

Lieze

Yoga Practice

GETUIGENIS

Als je denkt dat dansen en mediteren niet samen gaan, dan heb je het bij het verkeerde eind. Dans en meditatie zijn bij Lieze een match made in heaven. Dans wordt ingezet als middel om je bewust te worden van je eigen lichaam en kennis te maken met je gevoel. Zo krijg je de ruimte om elke emotie los te laten. Je gaat de confrontatie aan met jezelf en les na les transformeer je je 'oude ik' een beetje tot een 'nieuwe ik'. Lieze gebruikt naast dans ook andere technieken die heel bevrijdend werken. Dance meditation is energie-uitwisselen met andere vrouwen, het laadt op, bevrijdt en versterkt je. Het is gewoonweg zálig. Een must do!

Dance meditation was een stap in het ongewisse ...gingen we dansen? Mediteren? Serious business? ...of compleet losgaan?  ...wel alles en zo veel meer. Durf effe uit die comfortzone te gaan, het is leuk, verassend, soms ook diep gaan, jezelf en anderen verkennen, ..maar vooral loslaten, emoties en zo veel deugddoende verbondenheid. Probeer het! Lieze is de perfecte persoon om dit alles in goede, warme en liefhebbende banden te leiden. Doen!

Ik volgde een reeks dance mediation en meerdere yogalessen. De warmte en de liefde waarmee de lessen gegeven worden is uniek, de kracht van onze vrouwelijkheid staat centraal en is zo intens. Zo blij dat ik dance mediation volgde, helemaal tot mezelf gekomen en mezelf terug een stukje gevonden.
Een echte aanrader.

bottom of page